Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Maya Kosmo europamester i X Strut senior!

Maya Kosmo fra Romerike Drillkorps innfridde til de grader under årets EM Twirling. Hun ble nemlig europamester i X Strut senior!


Les mer...
Enda flere norske til finaler!

Søndag 21. april er siste dag i dette europamesterskapet i Twirling, og Norge har ytterligere flere finalister!


Les mer...
Flere norske til finaler i drill-EM!

Vi er halvveis gjennom konkurransedagene i årets EM Twirling, og fredag kveld ble finalister i flere kategorier annonsert. Norge fikk hele tolv finaleplasser!


Les mer...
Den viktigste jobben!

Som aspirant-, junior- og hovedkorpsdirigent er du med på å bygge grunnmuren for alt i korps- og musikklivet. Det du kan gi musikantene de første årene er avgjørende for både musikanten og kulturlivets fremtid!


Les mer...
Snart klart for EM drill i Italia!

Den norske delegasjonen på 133 personer er nå på vei til EM Twirling 2019 i Italia. Drillinteresserte som ikke reiser på EM i år kan heldigvis følge mesterskapet via streaming!


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...