Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Gjenåpning – dette gjelder
Eidsvoll Janitsjarkorps

Etter tirsdagens pressekonferanse har vi fått mange spørsmål om hva som gjelder for gjenåpning av korps- og drilløvelser. I denne saken er det en oppdatering av vårt avklaringsdokument for korps og drill. Det samme gjelder den generelle smittevernveilederen.


Les mer...
– Noe for alle typer dirigenter

9. – 13. august går den tiende Dirigentuka av stabelen. En sosial og lærerik uke, med gode lærere og nye kontakter, hvor det finnes noe for alle typer dirigenter


Les mer...
Nasjonalt kurs: Korpsarrangering 2021
Idar Torskangerpoll

Også i år inviterer vi til Nasjonalt kurs på Viken Folkehøgskole: Korpsarrangering. Kurset er fra 24. til 30. juli og kursleder er som vanlig Idar Torskangerpoll.


Les mer...
Nå likestilles kultur og idrett

Nå er det ikke lenger bare innendørs breddeidrett blant barn og unge som kan ha innendørs arrangement for inntil 50 personer. Nå gjelder det også for korpsene og resten av fritidsaktivitetene. Det kom frem på regjeringens pressekonferanse på tirsdag ettermiddag.


Les mer...
Konstruktivt møte uten konkrete løfter
Statssekretær Emma Lind Kulturdepartementet

Lederne i korpsorganisasjonene og Norsk musikkråd sammenfatter dagens møte med Kulturdepartementet som konstruktivt. Det kom ingen konkrete løfter om dekning av korpsenes inntektsbortfall på bordet, slik organisasjonene har bedt om, men departementet ser på mulighetene.


Les mer...
Gjenåpning: Ingen planer for kor og korps
Musikanter i Fredheim Skolekorps

Regjeringens plan for gjenåpning av Norge ble lagt frem for Stortinget i dag. Norsk musikkråd fortviler over at breddekulturen ble oversett igjen.


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...