Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Høyt nivå på Norsk Blåsesymfoni

Fana Kulturhus i Bergen fylles av musikk og musikere denne uken. Her holder nemlig Norsk Blåsesymfoni sine øvinger fram mot fredagens konsert. Det er et stort repertoar på programmet, og det øves iherdig og effektivt dagen lang. Blandingen av talentfull ungdom og de profesjonelle musikerne fra Sjøforsvarets Musikkorps utgjør korpset på ca 60 musikere.

 


Les mer...
Med egen stand på Arendalsuka
President Rita Hirsum Lystad i dialog med kulturminister Linda Hofstad Helleland. Foto: Håkon Mogstad/NMF

Fra 13.-17. august går den årlige Arendalsuka av stabelen. I år vil NMF for første gang være til stede med egen stand. På Torget i Arendal vil NMF stå ved siden av Norsk kulturskoleråd hele uken.


Les mer...
Gardekurs i Oslo svært populært – 150 søkte til 60 plassar
Gardekompani 2014. Foto: Trond Brenne/NMF.

Mange unge musikantar vil prøve seg som musikkgardist, men under halvparten av dei som søkte om å få plass, får vere med på kurset. Gardekurset er for korpsmusikantar i alderen 16 – 19 år. Dei 60 deltakarane kjem frå heile landet.


Les mer...
Noteutstilling – eit «must» kvar haust
Thomas Wettergren i Norsk Noteservice stiller ut noter på Dirigentuka 2018. Foto: Lilli Anne J. Grong/NMF.

Nytt notestoff er alltid interessant når hausten kjem. Thomas Wettergreen og Ingebjørg Vilhelmsen i Norsk Noteservice er i år på Dirigentuka i Stavanger. Der møter dei dirigentar også frå mindre plassar som ikkje har eigen musikk-butikk.


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...