Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

NM brass: Bygdekorpset som kvalifiserte seg til eliten

I 2017 spilte Rong Brass i 3. divisjon. I år kvalifiserte de seg til elitedivisjonen. Hva har skjedd med det lille korpset fra Øygarden, en times biltur vest for Bergen?


Les mer...
Stavanger Brass Band til topps i NM brass

Det er fem år siden de sist ble norgesmestre. I år gjentok korpset fra oljebyen bedriften, og for en måte å gjøre det på. Med en seiersmargin på hele 2.75 poeng var det en særdeles overbevisende seier til Stavanger Brass Band.  I tillegg til kongepokalen skal korpset representere Norge i EM brass i Malmø i 2021.


Les mer...
NM brass: – Et høydepunkt i korpsåret!

7. og 8. februar går NM brass av stabelen. For mange er dette er høydepunkt i korpsåret. Resultatet av mange timer med øving skal endelig presenteres for publikum og dommere.


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...