Bryn Skoles Musikkorps

VELKOMMEN TIL KORPSSEMINAR!

Lørdag 10. februar og søndag 11. februar.


Les mer...

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

VM drill: Bli kjent med Emma Evans Haaland

VM drill nærmer seg med stormskritt, og utøvere over hele verden jobber nå intenst med forberedelsene til mesterskapet på Lillehammer i påsken. Som oppvarming skal vi bli bedre kjent med fire av de norske deltakerne – dagens utøver er Emma Evans Haaland.


Les mer...
NM janitsjar 2018 – resultatliste

Når: 16. mars – 17. mars 2018
For: Janitsjarkorps
Hvor: Trondheim


Les mer...
Christiania Blåseensemble til topps!

Christiania Blåseensemble kan altså smykke seg med tittelen norgesmester. Korpset klatret til topps på pallen med 96 poeng!


Les mer...
Ledige plasser på kurs under VM!
Savannah Miller. Foto: Privat

Ikke gå glipp av muligheten til å delta på kurs under VM! Hvorfor ikke kombinere det å være publikum under VM med det å lære nye triks og teknikk? Savannah Miller fra USA og Cyril Martin fra Frankrike holder mange ulike kurs – både beginner, intermediate og adavanced.


Les mer...
Keisuke Komada til Norge!

13. – 17. august arrangeres sommerkurs i drill på Lillehammer med blant annet Keisuke Komada som instruktør. Ikke la denne sjansen gå fra deg!


Les mer...
NM janitsjar er endelig i gang!

De første korpsene er gått på scenen, og NM janitsjar 2018 er i gang for fullt i Trondheim. Her får du all informasjon du trenger om arrangementet.


Les mer...
VM drill: Bli kjent med Marie Odinsen

VM drill nærmer seg med stormskritt, og utøvere over hele verden jobber nå intenst med forberedelsene til mesterskapet på Lillehammer i påsken. Som oppvarming skal vi bli bedre kjent med fire av de norske deltakerne, og vi starter med Marie Nilsen Odinsen.


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...