Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Nå likestilles kultur og idrett

Nå er det ikke lenger bare innendørs breddeidrett blant barn og unge som kan ha innendørs arrangement for inntil 50 personer. Nå gjelder det også for korpsene og resten av fritidsaktivitetene. Det kom frem på regjeringens pressekonferanse på tirsdag ettermiddag.


Les mer...
Konstruktivt møte uten konkrete løfter
Statssekretær Emma Lind Kulturdepartementet

Lederne i korpsorganisasjonene og Norsk musikkråd sammenfatter dagens møte med Kulturdepartementet som konstruktivt. Det kom ingen konkrete løfter om dekning av korpsenes inntektsbortfall på bordet, slik organisasjonene har bedt om, men departementet ser på mulighetene.


Les mer...
Gjenåpning: Ingen planer for kor og korps
Musikanter i Fredheim Skolekorps

Regjeringens plan for gjenåpning av Norge ble lagt frem for Stortinget i dag. Norsk musikkråd fortviler over at breddekulturen ble oversett igjen.


Les mer...
Instrumenttreff

Er du voksen og har lyst til å spille med andre? 

Norges Musikkorps Forbund inviterer voksne og ungdom til instrumenttreff i Zoom med flere av landets fremste musikere! Finn frem instrumentet og bli med på en 90 minutters instrument-nerding med variert innhold! Passer for alle.


Les mer...
Kulturministeren må på banen

Det er helt avgjørende at det kommer endringer i den nylig fremlagte stimuleringsordningen for frivilligheten, og at endringene kommer raskt. Dette skriver styrelederne i Norsk musikkråd, Norges Musikkorps Forbund og Korpsnett Norge i et brev til kulturministeren fredag 26. mars.


Les mer...
Blåsemafian med ny låt

Fredag 19. mars slapp Blåsemafian sin nye singel, «High On You». Låten er et resultat av et nytt og spennende samarbeid med artist Henrik Høven og handler om den gode følelsen man får når man er forelsket. Notene til låten ligger tilgjengelig på Notebutikken.no og torsdag 15. april inviterer Blåsemafian og NMF til øvelse i Zoom.

 

 


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...