Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

NM korpsdrill 2020

For: Drillere
Hvor: Larvik
Når: 19. juni – 21. juni 2019


Les mer...
Invitasjon til NM skolekorps 2020

Invitasjoner til NM skolekorps janitsjar og brass og NM korpsdrill 2020 er sendt ut. Konkurransene foregår helgen 19.-21. juni, i Stavanger (brass) og Larvik (janitsjar og korpsdrill). Påmeldingsfristen er 1. februar 2020. Hvert år deltar over 10.000 musikanter og drillere i NMFs norgesmesterskap.


Les mer...
NM skolekorps janitsjar 2020

For: Skolekorps janitsjar
Hvor: Larvik
Når: 20.  juni 2020


Les mer...
NM skolekorps brass 2020

For: Skolekorps brass
Hvor: Stavanger Konserthus
Når: 20. juni 2020
Påmeldingsfrist: 1. februar 2020


Les mer...
Korpsbyggeren

Per Einar Fon er korpsbygger i Norges Musikkorps Forbund og aktiv i politikken i Kongsberg. Vi har tatt en prat om hvordan han hjelper korpsene til å arbeide innenfra og om engasjementet for Hvittingfoss.


Les mer...
Nye aldersbestemmelser internasjonalt

Nå blir det slutt på at man skiller mellom de som er født før og de som er født etter 31. august når det gjelder aldersklassene i drillkonkurranser. Fordelen er at det nå blir likt i både Majorettes og Twirling, både på konkurranser arrangert av NMF, NBTA Europe (korpsdrill-EM), WFNBTA (korpsdrill-VM) og IBTF (felles korpsdrill/sportsdrill-VM og -Grand Prix). Nå er det alderen utøveren har 31. desember det året mesterskapet arrangeres som avgjør hvilken aldersklasse man skal stille i.


Les mer...
Kvalifiseringsresultatene NM janitsjar er klare

Sarpsborg Janitsjarkorps er kvalifisert til deltakelse i 1. divisjon, Halsen Musikkforening er kvalifisert til deltakelse i 3. divisjon, mens Meland Musikklag er kvalifisert til deltakelse i 5. divisjon.


Les mer...
Dirigentkonferansen 2019

Dirigentkonferansen 2019 ble arrangert helgen 8.-10. november. Årets tema var kunstneriske fellesskap og hvordan vi sammen skaper et miljø som tar vare på og utvikler dirigenter fra bredde til topp.


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...