Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Ny katalog spilles inn nå

For tredje gang slår Norsk Noteservice seg sammen med Sjøforsvarets Musikkorps og spiller inn korpskatalogen for 2019/20. Hele uken spilles det inn musikk i alle genrer og vanskelighetsgrader, totalt er det snakk om 65 stykker. pluss NMFs bestillingsverk, Stronger together.


Les mer...
Korps må ha tilfredstillende øvings- og lagerlokaler
President Rita Hirsum Lystad framfor slottet

– Korps må ha tilfredsstillende øvings- og lagerlokaler – gå i dialog og finn løsninger. Det er rett og slett ulogisk at et offentlig skolebygg skal stå ubrukt på kvelder og helger. Det er ikke bærekraftig bruk.

President  i Norges Musikkorps Forbund Rita Hirsum Lystad har skrevet leserinnlegg i Budstikka etter at Sandvika videregående skole ville nekte korps å øve i helgene. Under kan også du lese innlegget.


Les mer...
Sju norske ved Musikhögskolan Ingesund
Norske studentar ved Musikkhøgskolan Ingesund 2019. Ingvild K. Sæterlid, Aase Marit Sørum Ramton, Ingunn Quenild, Hanna Stenstøen Nilsson, Hilde Finsrud og Line Magnussen. Foto: Birgitte Grong/NMF.

– Samlingane er så tettpakka med nyttig og inspirerande kunnskap at eg gler meg til kvar gong eg skal på samling, seier Quenild.
– Dette er eit unikt studium som eg har venta lenge på, seier Ramton.


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...