Bryn Skoles Musikkorps

VELKOMMEN TIL KORPSSEMINAR!

Lørdag 10. februar og søndag 11. februar.


Les mer...

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

– Vi har det som trengs

Det kribler i fingrene og kiler i magen. Lillestrøm Musikkorps legger siste finpussen, og er snart klare for avreise til Belgia og EM for janitsjarorkestre!


Les mer...
Storsatsing på drillkurs i nord!

Sommerferien nærmer seg, og for mange er det ensbetydende med deltakelse på NMFs sommerkurs. I Troms fylke arrangeres det i år sommerkurs i Harstad, nærmere bestemt på Trondenes Folkehøgskole. Her samles rundt 100 barn og ungdom for å drille og å spille, samt en dyktig instruktørstab, og sammen skal det jobbes for å lage årets desidert beste uke!

NMF Nord-Norge har utvidet påmeldingsfristen til årets drillkurs til 15. juni, og vi har nå åpnet opp for at deltakere fra hele landet kan melde seg på drillkurset. NB: Kurset har et begrenset anntall plasser igjen.

Vi har tatt en nærmere prat med årets to drillinstruktører!

 


Les mer...
NM janitsjar 2019 – Invitasjon

Når: 5. – 6. april 2019
For: Janitsjarkorps
Hvor: Trondheim


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...