Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

UMM: Tubaist August Schieldrop årets musiker

En fantastisk UMM-finale ble avsluttet med finalekonserter på søndag 19. januar. Årets musiker ble tubaist August Schieldrop, mens Håvard Breistein på waldhorn fikk NMFs talentpris på 20 000 kroner.


Les mer...
Ungdommens musikkmesterskap større enn noen sinne

De er mange og de er flinke.  Og de er selvsagt unge. På Norges musikkhøgskole er det nasjonal finale i Ungdommens musikkmesterskap (UMM) i dagene 16.-19. januar. Og korpsmedlemmene er godt representert!


Les mer...
Klar for årets største korpskonferanse

Helgen 17. – 19. januar går Hellsymposiene av stabelen på Stjørdal i Trøndelag. Daglig leder i NMF Trøndelag, Geir Ulseth, gleder seg over at nærmere 200 deltakere er påmeldt konferansen. Flere kjente navn innenfor korpsbransjen vil bidra til en helg fylt med inspirasjon og faglig påfyll.


Les mer...
Sørkonferansen 2020 er i gang: Tryg-sjefen åpnet

Årets utgave av NMF Sørs populære korpskonferanse er i gang. I år har 130 styremedlemmer og dirigenter funnet veien til Langesund, klare for påfyll og inspirasjon! Etter den offisiell åpning av konferansen overtok Espen Opedal scenen.


Les mer...
Norsk blåsesymfoni 2020

Er du mellom 18 – 25 år kan du melde deg til prøvespill til Norsk Blåsesymfoni for 2020. Vi tar opp ca 30 musikere i som får en liten uke som «sit in»-musikere i Kongelige Norske Marines Musikkorps (KNMM) i Horten.

Merk: JavaScript er påkrevd for dette innholdet.

Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...