Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

EM-kvalifiseringskonkurranse for drillere
Tina Daffinrud EM Twirling 2014. Foto: Atle Ommundsen

Dato og sted for EM-kvalifiseringskonkurransen er nå klart, og vi søker samtidig etter teknisk arrangør.


Les mer...
Hundrevis av korpsmusikantar får ein «boost» på feriespel
Feriekorps på Sagene 2020

Fleire hundre korpsmusikantar er påmeldt til musikalske sommaraktivitetar rundt om i heile landet. Feriespel, Sommerdrill (veke 33), Feriekorpset og Startklar er i gang i desse dagar. Dette er tilbod som er kome i stand som erstatning for sommarkursa i NMF som måtte avlysast på grunn av korona-epidemien.


Les mer...
– Drill er min store lidenskap

Maya Kosmo startet å drille da hun var 7 år. Nå er hun 21 år og har over 20 norgesmestere, blitt europamester, verdensmester og sertifisert dommer.


Les mer...
– Det opplevdes heilt rett å vere i gang igjen
Bjørn Sagstad. Foto: Privat.

Dirigent Bjørn Sagstad gler seg til å kome tilbake til ein meir normal haust. Men først skal han tilbringe sommaren på sjøen.


Les mer...
– Trønderske jordbær er uten tvil et høydepunkt om sommeren!

Jenny Nordaune er nettopp ferdig med musikklinjen ved Heimdal videregående skole i Trondheim. Nå gleder hun seg til studier i ny by, nye venner og kanskje starte i et nytt korps.


Les mer...
Stolt over å vere ein del av korpsrørsla
Konsert i Murmansk-filharmonien, Sergey Kolesov - vinnar av den store internasjonale Selmerkonkurransen i Frankrike - framfører Lars Erik Larssons "Concertino for Alt-sax". Dirigent: Espen Selvik

Espen Selvik frå Bergen er busett i Oslo. Han er dirigent, komponist, kritikar, forfattar og siviløkonom. Han har laga 7 symfoniar og 3 oratorier. For tida skriv han bok om Henrik Wergeland, som kjem ut til våren. I tillegg er han musikkmeldar i Dagbladet.


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...