Bryn Skoles Musikkorps

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du bli med i Bryn Skoles Musikkorps?

Korpset teller idag ca. 20 aspiranter og musikanter. I tillegg kommer et lignende antall støtte- og æresmedlemmer og et styre på 7 personer.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Dette betyr de siste tiltakene for korpsene

Etter regjeringen pressekonferanse 13. januar er det et par sentrale spørsmål som korpsene er opptatt av. Vi har undersøkt med de rette instanser og presenterer hva som gjelder for skolekorps og voksenkorps fra nå og fire uker fremover.


Les mer...
NM brass 2022 er avlyst

Dessverre er også NM brass 2022 avlyst. Forbundsstyret besluttet dette torsdag kveld, etter at regjeringen hadde holdt sin pressekonferanse tidligere på kvelden.


Les mer...
Hvor er korpsbevegelsen om 10 år?

Nytt år, nye muligheter! Norges Musikkorps Forbund ser frem til et nytt år og håper på flere fysiske arrangement. 2020 var et spesielt år og vi hadde vi en nedgang på 3000 medlemmer. Vil trenden snu når vi kommer tilbake til normalen? Hvordan vil korpsbevegelsen se ut i 2032?


Les mer...
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps?
Vil du gi din støtte til Bryn Skoles Musikkorps? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bryn Skoles Musikkorps! Les mer...